Hundeforsikring

Som hundeejer har du pligt til at tegne en hundeansvarsforsikring. Forsikringen dækker det ansvar, du har som hundeejer, hvis din hund forvolder skade på andre personer eller deres ting.​

Du kan også vælge at tegne en hundesygeforsikring på din hund. Den dækker udgifter til dyrlæge, hvis hunden bliver syg eller kommer til skade.

Dækninger

​Den lovpligtige hundeansvarsforsikring dækker de skader, som din hund forvolder på/hos andre. Forsikringen dækker ikke skader, som hunden forvolder på ejeren eller ejerens ting. Den dækker heller ikke skader på/hos en person, der passer hunden for ejeren.

Der er ikke selvrisiko på ansvarsdækningen

 

Tilvalg

Udvidet hundeansvarsforsikring (figurantdækning)

Hvis du dyrker figurantarbejde med din hund ved træning, stævner eller prøver, skal du have en udvidet hundeansvarsforsikring. Forsikringen dækker i Europa.

Der er ikke selvrisiko på den udvidede hundeansvarsforsikring

Hundesygedækning

Hundesygedækningen dækker udgifter til undersøgelse og behandling af din hund, hvis den er syg eller er kommet til skade. Forsikringen dækker også udgifter til medicin, der er givet eller udleveret af dyrlægen i forbindelse med undersøgelsen eller behandlingen af din hund. Kun lovlige hunde med ID kan blive forsikret. Selvrisikoen er på 10 % - dog minimum 900 kr.

  • Medicindækning
    Hvis du har tegnet hundesygeforsikring, kan du også vælge at tegne en dækning for medicin. Medicindækningen dækker udgifter på op til 2.800 kr/år. til receptpligtig medicin (inkl. kemoterapi) ordineret af dyrlægen. Der er ikke selvrisiko på medicindækningen.

 

Priser og vilkår

Beregn pris

Du får 20% rabat, hvis du eller din ægtefælle/samlever er fyldt 55 år.  
 

Gebyrer og afgifter 

Hent betingelser for Hundeforsikring ​ 

Dyrlægeattest

Hent ældre, gældende forsikringsbetingelser

Var denne information brugbar?

Tak for din feedback

Hvad var brugbart på siden?

Tak for din feedback

Hvordan kan vi forbedre siden?

Tak for din feedback

Tak for din feedback

Din kommentar er modtaget. Vi sætter stor pris på din feedback.