5 % FOA rabat

 

Gør billige lån endnu billigere med FOA rabat i PenSam Bank.

Vi har nogle af Danmarks billigste lån - og rådgiver dig om dine muligheder.

Andelsboliglån

​Kigger du efter ny andelsbolig eller har du allerede en andelsbolig?
Vi er eksperter på andelsboliger og rådgiver dig om, hvordan du får det billigste og sikreste lån.

Du kan også låne penge til at forbedre din andelsbolig med for eksempel nyt køkken eller bad.
Som FOA medlem får du 5 % ekstra rabat på din rente – ring og hør mere.

 

 

 

Andelsboligkredit

 

Med en Andelsboligkredit bestemmer du selv, hvornår og hvor meget du vil betale af på din kredit. Som FOA medlem får du 5 % ekstra rabat på din andelsboligkredit – ring og hør mere.
 
Du kan få Visa/Dankort eller Dankort og tilmelde dine regninger til Betalingsservice. Og du kan selv vælge, om du bruger kreditten som Løn-, Budget- eller Opsparingskonto. 
 

 

Læs mere om Andelsboligkredit

Boliglån

Få et billigt boliglån, som du kan bruge til at købe en bolig, der ikke kan finansieres med et realkreditlån, eller til at bygge om og forbedre din bolig.

Boliglånet er et lån, hvor du som udgangspunkt betaler det samme beløb hver måned gennem hele lånets løbetid. Som FOA medlem får du 5 % rabat på dit boliglån – ring og hør mere. 

Læs mere om Boliglån 

 

 

 

Boligkredit

Med en Boligkredit betaler du ikke et fast beløb hver måned. Du bestemmer selv, hvornår og hvor meget du vil betale af på kreditten.
 
Du kan få Visa/Dankort eller Dankort til en Boligkredit, og du kan tilmelde din regninger til Betalingsservice. Du vælger selv, om du vil bruge din Boligkredit som Løn-, Budget- eller Opsparingskonto.

 

 

Forbrugslån

​Har du brug for at kunne købe en ny fryser, computer eller familieferie eller andet, når det passer dig? Så er et Forbrugslån en fornuftig mulighed.

Vi giver en god rente, og du skal ikke betale dyre omkostninger for at oprette lånet. Mange af vores kunder har sparet store beløb ved at flytte dyre forbrugslån i andre banker over til os.

Du kan betale tilbage i op til 10 år, og du kan vælge at have betalingsfrie perioder. Som FOA medlem får du 5% ekstra rabat på din rente – ring og hør mere.

Læs mere om Forbrugslån

 

 

 

Løn- og budgetkonto med kredit

​Din løn er det vigtigste i din daglige økonomi. Derfor skal din Lønkonto først og fremmest give dig en tryg og god hverdag og ikke være en jungle af gebyrer.

Hos os koster en Lønkonto med Netbank og VisaDankort 0 kr. i gebyr. Og som FOA medlem får du 5% rabat på din budgetkonto med kredit – ring og hør mere.
 

Læs mere om Løn- og budgetkonto med kredit

 

 

 

 

 

Var denne information brugbar?

Tak for din feedback

Hvad var brugbart på siden?

Tak for din feedback

Hvordan kan vi forbedre siden?

Tak for din feedback

Tak for din feedback

Din kommentar er modtaget. Vi sætter stor pris på din feedback.